Å FØLE AT MAN IKKE ER BRA NOK (Inger Marie)
Hjem Add Om meg Facebook

3

Å FØLE AT MAN IKKE ER BRA NOK

Å føle at man ikke er bra nok er noe av det verste som fins. når det kommer til både personlighet og utseende. Følelsen av å være for tynn, for feit, for lav, for høy eller for stygg er helt jævlig. At man ikke klarer å gå ute uten å føle at man blir beglodd og tenkt stygt om er noe dritt. Man tenker kanskje "tørs jeg å gå inn der? itilfelle den og den sitter der..." fordi du tror de vil se på deg og tenke stygt om deg. 

Det blir vanskelig å kjøpe klær fordi man ikke vet om andre kommer til å like det man kjøper, og man bruker ekstra lang tid på morgenen for å finne klær man kanskje klarer å gå i uten å føle seg totalt mislykket. Det er utrolig mange som har det sånn, til og med de man tror er helt perfekt.

Å dusje offentlig er også et problem for mange. Man dropper gymen, sier man er syk eller har vondt, fordi man ikke tørs å dusje sammen med de andre etterpå. Eller man lar være å dusje etter gymen. Man ser på de andre og tenker "å, sånn mage skulle jeg hatt" eller "så brun ville jeg vært". Men sånn har faktisk de fleste det. Ser du noe på en annen som du synes så bra ut, skulle du kanskje ønske du hadde det selv?

Ingen er perfekte, sånn er det bare.

C0a4cd86f41ffd46bbec0c6e8e1f5bcf_large



 • 26.07.2012 kl.17:36
  enig!
  26.07.2012 kl.17:52
  Veldig, veldig viktig poeng du tar opp her! Dette er så absolutt noe som "går" om dagen, spesielt i ungdomsmiljøet. Har funnet ut at man skal være glad på andres vegne, og det er alltid noe man skulle ønske var bedre på seg selv..

  stå på videre, u go girl!

  - Marita
  Meg
  26.07.2012 kl.18:13
  Er man feit så er det bare å bestemme seg for at man ikke vil være det lengre... Med mindre man går på ville medikamenter da...



  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits