TING SOM IRRITERER MEG (Inger Marie)
Hjem Add Om meg Facebook

0

TING SOM IRRITERER MEG

Folk som tror de er mye bedre enn alle andre. Det verste jeg vet. Folk som står ved inngangen til en butikk eller noe og ser på deg og ler når du går forbi, fordi du kanskje skiller deg ut. Det er mye lettere å gå forbi noen som er sånn når du går sammen med noen, men alene er dette helt jævlig.

Å gjøre den samme feilen gang på gang. Jeg gjør noe, men gjør det på feil måte og tenker at da gjør jeg det riktig neste gang. Men når "neste gang" kommer, gjør jeg den samme feilen igjen.. irriterende.

Å stole på noen som faktisk går bak ryggen din. Du stoler på en person, forteller h*n alt og føler at denne personen virkelig er en ekte venn. Etterhvert viser det seg at h*n er falsk og har gått bak ryggen din hele veien. 

Å gå lenge uten å tenke at man noen gang kommer frem. Hvis du går i fjellet, og tenker at "deer er toppen, endelig!", så kommer du på denne toppen, og det viser seg at det er enda en topp. Og sånn fortsetter det..

Å tenke på å gjøre noe, også glemme det like etter. Haha, er ofte jeg tenker "det må jeg gjøre nå før jeg glemmer det", så går jeg inn på et rom, også glemmer jeg det med en gang. 

min kjære søster står for ansiktsutrykket i denne sammenhengen.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits