DEN VERSTE DAGEN I HELE MITT LIV (Inger Marie)
Hjem Add Om meg Facebook

2

DEN VERSTE DAGEN I HELE MITT LIV

Noen ganger går ikke ting som man hadde tenkt. Før man vet ordet av det blir alt snudd på hodet og det blir et mareritt uten like. Det ble det hvertfall for meg. Alt kom brått på og plutselig var helvette løs. Mammaen min som jeg elsker så utrolig høyt kunne ikke lenger være der for meg slik som alltid hadde pleid å være, og jeg og broren min som jeg hadde levd sammen med store deler av livet mitt måtte skilles. Jeg husker den dagen som om det var i går. Da jeg tok farvel med mamma og hun hvisket meg i øret "ta vare på deg sjøl". Det er første gang jeg har sett henne gråte. Tårene mine trillet og på det tidspunktet trodde jeg det aldri skulle stoppe. Pappa sto i døra sammen med faren til broren min og ventet på oss. VI kjørte bort fra huset og hver vår vei. Det verste jeg noen gang har opplevd.

Ta vare på det du har - før det er for sent!

I dag har jeg det helt supert. Mamma har gitt meg en lillesøster og hun er der for meg mer enn hun noen gang har vært. Pappa har vært verdens beste og gitt meg all oppmerksomhet og omsorg jeg har følt at jeg har trengt. For dere som ikke vet det har jeg også en eldre bror som ikke er søsken med mine andre. 
Jeg er utrolig lykkelig og lever livet så bra som jeg får til som ungdommer på min alder skal gjøre. 


Søsteren og broren min <3 elsker dem så ubeskrivelig høyt! • Lanti
  09.08.2012 kl.15:38
  Hm, hva var det som fikk deg i tanker om det mon tro..? Bra skrevet uansett - kan godt være at det er noen som går gjennom noe lignende som får litt trøst av å lese dette. Jeg kjenner selv godt til det du skriver om. Been there.

  Forsett å skrive, Inger Marie. Well done!
  Trine
  09.08.2012 kl.18:55
  <3<3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits