GÅR VIDERE, SNAKK MED NOEN - DET HJELPER (Inger Marie)
Hjem Add Om meg Facebook

0

GÅR VIDERE, SNAKK MED NOEN - DET HJELPER

Når man blir dumpa er det lett å falle ned i et hull man ikke klarer å komme seg ut av. Gutten du trodde du skulle få så mange minner sammen med og som du skulle være med for alltid. Du tror du har funnet gutten i ditt liv og tenker at det ikke er noen andre gutter i hele verden som eksisterer lenger, bare han. Det er en herlig følelse, helt til det tar slutt. Han dumper deg og alle forhåpninger forsvinner. Du dør innvendig. Du klarer ikke se på andre gutter, for den eneste som er i tankene dine er han. 

29766_397893759029_6382180_n_large
//weheartit

Kan ikke si jeg har masse erfaring innen dette området, men sier ikke at jeg ikke har det heller. Når du sikler etter en gutt kjempelenge selv om du vet at du aldri kan få han føler du at du bare har lyst til å grave deg ned. Du håper på at et mirakel skal skje og at denne gutten skal like deg. Hver gang han liker en annen jentes bilde eller status på facebook blir du skikkelig sjalu og du får lyst til å gråte.

X_6fc452ac_large
//weheartit

Er så utrolig vanskelig, alt sammen. Ungdomstida er den verste tida i livet, samtidig den beste. Når det går oppover, går det virkelig oppover. Men når det går nedover, blir alt dritt og du faller - langt. Det er da det er godt å ha venner rundt seg som støtter deg og som du kan snakke med.


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits