Uvanlige skjønnhetstips? (Inger Marie)
Hjem Add Meg Til salgs

4

Uvanlige skjønnhetstips?

1. Varm opp vippetangen i bh'en.
Om du legger vippetangen i bh'en noen minutter eller varmer den med hårføner i noen sekunder skal den krølle vippene dine både lettere og og bedre.

 

2. Pudre leppestiften på plass.
Mange vet kanskje at den lønner seg å legge f.eks et tørk av toalettpapir mellom leppene og knipe de sammen, slik at litt av leppestiften smitter over på papiret. Dette gir leppene en mer naturlig look. Et annet tips er å legge et tørk foran leppene og pudre med gjennomsiktig pudder over. Dette skal gjøre at leppestiften fester seg bedre til leppene og du slipper at den gnis utover eller fester seg til tennene.

 

3. Hvordan legge concealer?
Dette har jeg aldri testet ut, men jeg kommer til å gjøre det. Jeg har slitt med blå ringer under øynene og poser så lenge jeg kan huske. Da er det lurt og legge concealer som en trekant under øynene, fyll med litt mer concealer om det trengs og klem det forsiktig utover, pass på å ikke gni det utover. Bruk helst en børste også.
"Et godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (svamp). Det har blitt en redning for meg og jeg synes det er enda enklere enn sminkebørste da det ofte ender med at jeg drar alt rundt" - kommentar fra leser på bloggen jeg kopierte innlegget fra.


Bildet er kopiert.

4. Tørrshampo
Mange jenter, inkludert meg, er opptatt av håret sitt. Det finnes mange tips for å skåne håret fra å bli tørt frissete. Mange gjør den feilen at de dusjer håret altfor ofte med shampo og balsam, noe som fort kan ødelegge håret. Faktisk, i følge Isabell S. Calderon, daglig leder på Hendrix på Frogner, trenger man ikke dusje håret mer enn én gang i uken. Jeg foretrekker å dusje håret litt oftere enn det, men om man har litt dårlig tid en dag, kan man istedet bruke tørrshampo. Finner man den riktige tørrshampoen ser håret nyvasket og bra ut, man sparer tid, og ikke minst; det skåner både hår og hodebunn.

Hvis du er en av dem som sliter med flatt hår, kan du f.eks spraye litt tørrshampo i håret før du legger deg. Når man beveger og gnir seg opp mot puten når man sover, gjør dette at man våkner opp med volum i håret og du har heller ikke de typiske hvite flekkene i hodebunnen etter sprayen.

5. Fyldige og lengre vipper
Denne er kanskje ikke så ny, men for dere som ikke har hørt det før; babypudder og mascara er mirakelmiksturen for fyldige vipper. De fleste jenter drømmer om fyldige, lange vipper for en sexy look, og ved hjelp av litt babypulver skal man få akkurat det. Legg et lag med mascara som vanlig og bruk en q-tips for å smøre litt babypulver utover vippene, fra rot til spiss. Før på nok et lag med mascara, og ta-daa - fyldige og lengre vipper.

Et annet godt tips er å bruke et bankkort eller et annet kort til å dra opp og stramme øyelokket, slik at du kommer helt inn ved rota med børsten.

 

6. Dobbeltsjekk i bilspeil
Når du er ferdigsminket om morgenen, ta en dobbelsjekk i bilspeil eller lommespeilet når du går til bussen. I utelyset ser du mye tydeligere eventuelle feil du kan ha begått. Det er fort gjort å ikke se skjoller eller små hår som slapp unna pinsetten i det gule lyset på badet.

 

7. Nå er det stopp med neglelakksøl
Om du er som de fleste, inkludert meg, elendig til å ta på neglelakk uten å søle på utsiden av neglene? Et genialt tips er å smøre litt leppepomade rundt neglene før du skal føre på neglelakken. Om du nå søler kan du bare dra det vekk med en q-tips på grunn av fettet i leppepomaden. Utrolig smart!

 

8. Lei av mascara som tørker inn for fort?
Om mascaraen din har tørket, finnes det nå et triks for å gi den nytt liv. Kok opp litt vann og la mascaratuben stå i vannet i minst 5 minutter. Det varme vannet mykgjører mascaraen og vil også fjerne eventuelle klumper.

 

 

Jeg har ikke prøvd noen av disse tipsene, men jeg kommer garantert til å gjøre det. Tipsene er kopiert fra en annen blogg, den finner du her. • 06.08.2014 kl.17:28
  Hva/hvem er tonimi?
  06.08.2014 kl.17:29
  Her var det mange gode og nye tips :) Takk for at du deler :)

  Legg meg gjerne til som bloggvenn
  06.08.2014 kl.17:37
  Spennende tips!
  06.08.2014 kl.19:25
  En gammel blogg.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Inger Marie

  Hei! Jeg heter Inger Marie, er 18 år og blogger om hverdagen min. Hvis dere har noen spørsmål, kan dere kontakte ingermarieblogg@hotmail.com

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde