Inger Marie -
Hjem Add Meg Til salgs

0

I det siste har det skjedd mye og alt har skjedd veldig fort. Det som har vært verst er alt som har med skole å gjøre. I starten var jeg veldig motivert for å gå påbygg, så jeg søkte på det 2 uker før skolestart, og jeg kom inn på flere skoler. Bl.a i Åndalsnes, Trysil, Kristiansund og flere. Planen var å flytte til Åndalsnes og starte der, men dagen før jeg skulle flytte fikk jeg en telefon fra Trysil med tilbud om skoleplass der. Jeg takket selvfølgelig ja til det fordi søskenbarnet mitt skulle gå der og jeg kunne bo hos noen jeg kjente på Elverum. Så lørdagen etter flyttet jeg dit. Savnet etter kjæresten min ble større ettersom dagene gikk, og onsdagen etter at skolen hadde begynt, kom han og besøkte meg. Da han dro igjen den søndagen, kjente jeg at det kom til å bli utrolig vanskelig å ikke bo med han og være i nærheten av ham hver dag, for det er jo sånn det har vært i 1 år. En ny uke startet og jeg gikk på skolen som vanlig. Hver kveld lå jeg i senga og tenkte på han og snakket med han i telefonen. Etter noen dager klarte jeg ikke mer og flyttet hjem igjen. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å søke på helsearbeiderfag her på Tynset, og kom inn. Så nå går jeg her og alt har roet seg ned. Det er utrolig deilig å slippe å tenke på så mye og bare slappe av.

Jeg og Thomas planlegger å dra på ferie snart og jeg gleder meg utrolig masse! Skal bli såå godt å dra bort ei ukes tid og bare ta livet med ro. Har ikke helt bestemt oss for hvor vi vil dra enda, men har noen alternativer. Har sett på litt forskjellige sider, bl.a på allinclusive.no. De har tilbud som er utrolig bra!

Nå skal jeg finne senga og lade opp til ei nye skoleuke i morgen. Snakkes! :-)

 

 • 0

  1. Varm opp vippetangen i bh'en.
  Om du legger vippetangen i bh'en noen minutter eller varmer den med hårføner i noen sekunder skal den krølle vippene dine både lettere og og bedre.

   

  2. Pudre leppestiften på plass.
  Mange vet kanskje at den lønner seg å legge f.eks et tørk av toalettpapir mellom leppene og knipe de sammen, slik at litt av leppestiften smitter over på papiret. Dette gir leppene en mer naturlig look. Et annet tips er å legge et tørk foran leppene og pudre med gjennomsiktig pudder over. Dette skal gjøre at leppestiften fester seg bedre til leppene og du slipper at den gnis utover eller fester seg til tennene.

   

  3. Hvordan legge concealer?
  Dette har jeg aldri testet ut, men jeg kommer til å gjøre det. Jeg har slitt med blå ringer under øynene og poser så lenge jeg kan huske. Da er det lurt og legge concealer som en trekant under øynene, fyll med litt mer concealer om det trengs og klem det forsiktig utover, pass på å ikke gni det utover. Bruk helst en børste også.
  "Et godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (svamp). Det har blitt en redning for meg og jeg synes det er enda enklere enn sminkebørste da det ofte ender med at jeg drar alt rundt" - kommentar fra leser på bloggen jeg kopierte innlegget fra.


  Bildet er kopiert.

  4. Tørrshampo
  Mange jenter, inkludert meg, er opptatt av håret sitt. Det finnes mange tips for å skåne håret fra å bli tørt frissete. Mange gjør den feilen at de dusjer håret altfor ofte med shampo og balsam, noe som fort kan ødelegge håret. Faktisk, i følge Isabell S. Calderon, daglig leder på Hendrix på Frogner, trenger man ikke dusje håret mer enn én gang i uken. Jeg foretrekker å dusje håret litt oftere enn det, men om man har litt dårlig tid en dag, kan man istedet bruke tørrshampo. Finner man den riktige tørrshampoen ser håret nyvasket og bra ut, man sparer tid, og ikke minst; det skåner både hår og hodebunn.

  Hvis du er en av dem som sliter med flatt hår, kan du f.eks spraye litt tørrshampo i håret før du legger deg. Når man beveger og gnir seg opp mot puten når man sover, gjør dette at man våkner opp med volum i håret og du har heller ikke de typiske hvite flekkene i hodebunnen etter sprayen.

  5. Fyldige og lengre vipper
  Denne er kanskje ikke så ny, men for dere som ikke har hørt det før; babypudder og mascara er mirakelmiksturen for fyldige vipper. De fleste jenter drømmer om fyldige, lange vipper for en sexy look, og ved hjelp av litt babypulver skal man få akkurat det. Legg et lag med mascara som vanlig og bruk en q-tips for å smøre litt babypulver utover vippene, fra rot til spiss. Før på nok et lag med mascara, og ta-daa - fyldige og lengre vipper.

  Et annet godt tips er å bruke et bankkort eller et annet kort til å dra opp og stramme øyelokket, slik at du kommer helt inn ved rota med børsten.

   

  6. Dobbeltsjekk i bilspeil
  Når du er ferdigsminket om morgenen, ta en dobbelsjekk i bilspeil eller lommespeilet når du går til bussen. I utelyset ser du mye tydeligere eventuelle feil du kan ha begått. Det er fort gjort å ikke se skjoller eller små hår som slapp unna pinsetten i det gule lyset på badet.

   

  7. Nå er det stopp med neglelakksøl
  Om du er som de fleste, inkludert meg, elendig til å ta på neglelakk uten å søle på utsiden av neglene? Et genialt tips er å smøre litt leppepomade rundt neglene før du skal føre på neglelakken. Om du nå søler kan du bare dra det vekk med en q-tips på grunn av fettet i leppepomaden. Utrolig smart!

   

  8. Lei av mascara som tørker inn for fort?
  Om mascaraen din har tørket, finnes det nå et triks for å gi den nytt liv. Kok opp litt vann og la mascaratuben stå i vannet i minst 5 minutter. Det varme vannet mykgjører mascaraen og vil også fjerne eventuelle klumper.

   

   

  Jeg har ikke prøvd noen av disse tipsene, men jeg kommer garantert til å gjøre det. Tipsene er kopiert fra en annen blogg, den finner du her.

 • 0

  Hei! I går hentet jeg verdens søteste lille skapning hjem til meg, en dverghamster! Har alltid hatt lyst på et kjæledyr, så nå er jeg superhappy! :D Har ikke funnet noe navn til henne enda, så forslag mottas med takk.


  Det ble litt dårlig fokus på hamsteren her, men dere får se omtrent hvor stor den er.

 • 0

  Beklager, hadde helt glemt spørsmålsrunden, men her kommer svarene. Jeg var faktisk litt redd jeg skulle få noen frekke spørsmål, har fått inntrykk av at blogg.no har blitt mer og mer som ask, men kanskje jeg tar feil? Håper jeg har svart greit nok, er bare å skrive flere i kommentarfeltet om dere lurer på noe!

  Dine 3 bestevenner for 10 år siden?
  Monika, Malin og Elisabeth var noen av mine beste.

  Bruker du noen hudprodukter?
  Kun en krem jeg kjøpte på Tautra, et kloster på ei øy i Trondheimsfjorden.

  Hvorfor farget du håret svart, var du ikke blond før?
  Ja, jeg var blond før. Det var jeg helt til jeg ble tenåring omtrent. Jeg farget håret svart fordi jeg ville prøve noe nytt. Og jeg syntes det så litt tøft ut.

  Nevn ditt beste minne.
  Da jeg våknet opp ved siden av kjæresten min første natt etter at vi ble sammen. Har flere gode minner også, men det må være det beste 

  Om du får negative kommentarer/sleng på leppa, bryr du deg? Hva sier du evt tilbake?
  Ja, jeg bryr meg altfor mye. Har bedret seg nå i det siste, har sluttet å bry meg ganske mye om hva folk sier om og til meg, faktisk. Før var jeg frekk tilbake, nå vet jeg ikke helt, det kommer litt an på hva kommentaren er egentlig.

  Nevn 3 positive og 3 negative ting om deg selv!
  Det er alltid like vanskelig å svare på dette, men jeg får prøve..
  3 positive: omtenksom, inkluderende og rar.
  3 negative: Lat, til tider ganske frekk og jeg har kort lunte (hvertfall i noen situasjoner).

  Har du smakt på nudler med fotsmak? Og hvis nei, vil du? (Hvorfor/hvorfor ikke)
  Nei, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller. Fordi det sikkert er sykt kvalmt.

  Vil du heller ha en tannpirker hamra i tåa di eller klippe øret ditt for så å spise det frytert?
  Jeg går for tannpirkeren, tror jeg..

  Liker du brune eller hvite gutter? (Hvis du tar hvite, er du rassist)
  Jeg liker den hvite gutten min 

  Silikon i tommelen eller haka? Hvilken hadde du valgt?
  Tommelen. Det vises ikke like godt som i haka.

  Hvis du hadde fått 1 kr for å slikke tåa til en uteligger, ville du ha gjort det eller ikke? (Hvis ikke er du slem)
  Nei takk. 

 • 0

  Hei! I dag kom pakka jeg bestilte for noen dager siden; kamerastativ!!! Har såvidt prøvd det litt og jeg er fornøyd så langt :D  Har hatt lyst på et sånt så lenge jeg kan huske, også kom jeg over det her som var superbillig! Kun 129kr og gratis frakt på Komplett.no. Det blir utrolig lite når du pakker det ned og det veier nesten ingenting, så det er nok ikke noe problem å ha det med seg når man skal ut. Det irker eldig praktisk for deg. Stativet finner du her.

 • 0

  Hei! Ble ikke noe blogging i går fordi jeg ikke fikk tid til det. Hadde kun 3 timer på å spise, dusje og ordne meg til bryllup da jeg kom hjem fra jobb, og vi kom ikke hjem fra bryllupet før sent i går kveld. Hadde en veldig koselig kveld med masse kake og godsaker, bryllupsleker og jeg ble kjent med folk jeg aldri har møtt før. Glemte selvfølgelig kameraet hjemme, så det ble utrolig dårlig kvalitet på bildet..

 • 0

  Hei! Har hatt fri i dag, så har vært på Tynset og handla litt. Bl.a en treningsmatte som jeg har lengtet veldig etter. Tenkte å begynne å trene, men det er så ubehagelig å gjøre det uten noe underlag. Har også planer om å kjøpe meg medlemsskap på Tynset Friskliv etterhvert, men må vente 1 mnd..  I kveld har vi kost oss med taco ♥ har også lagd sjokolademoussé, men vi er så trøtt nå, så den blir nok kveldskos i morgen.

  Håper alle har en fin fredagskveld 

 • 0

  God morgen! Nå er jeg straks på tur på jobb, men tenkte å skrive litt først.

  Hva jeg vil bli når jeg er ferdig på skolen har vært usikkert for meg i mange år. Har vært inne på tanken om alt fra barnehagetante, frisør, reiselivsmedarbeider, resepsjonist, ambulansearbeider, ridelærer, butikkmedarbeider, skuespiller, modell, advokat osv. Noen alternativer er litt mer gjennomførbar enn andre. Har nå tatt utdanning slik at jeg kan bli lærling i f.eks barnehage, sko, SFO osv, men har igjen ombestemt meg. Søkte på Vg2 ambulansearbeider, men står på venteliste der, så da søkte jeg på påbygg, men står på venteliste der også fordi jeg søkte etter fristen. Neste år kommer jeg til å søke på påbygg, for nå er jeg nesten sikker på at jeg vet hva jeg vil bli. Sykepleier. Når jeg er ferdig utdannet som det kommer jeg kanskje til å ta videre utdanning som barnesykepleier eller jordmor, men det får jeg se nærmere på når den tid kommer. Håper ihvertfall jeg har tatt riktig valg denne gangen, og det tror jeg at jeg har gjort!

  Hvis dere lurer på noe, ikke nøl med å spørre! Jeg har allerede fått en del spørsmål angående dette, men syntes ikke jeg var klar for å svare på det. Men her har dere altså oversikt.  Litt skarp sol, haha.

 • 0

  Hei! Fikk spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, og det går vel an. Svarer i slutten av uka.

 • 0

  Hei! Har farget håret mitt ganske mange ganger, så det begynner å bli veldig slitt. Har lenge hatt lyst til å prøve hårkur, og det gjorde jeg for en stund siden, men følte ikke den virket som jeg håpet på. Den har stått i skapet her lenge nå, og i går gjorde jeg et nytt forsøk. Forrige gang tror jeg jeg sov med den, men denne gangen hadde jeg den i i kun 5-10 min før jeg vasket den ut etterpå. Føler den virker litt bedre enn forrige gang, faktisk! Håret mitt er veldig glatt i dag, ihvertfall.

   


  Den er fra Haircare. Vet ikke hvor den er kjøpt, for jeg fikk den av mamma 

 • 0

  Hei! I dag begynte jeg på jobb igjen, og det kjentes da jeg kom hjem. Fyy, så sliten jeg var. Ikke bare fordi jeg ikke har jobba på 2 uker, men også fordi det var veldig mange kunder innom idag. Det har gått i ett omtrent hele dagen. Så når jeg kom hjem ca. 16.45 sovna jeg på sofaen og sov til nå. Var utrolig godt, kjenner jeg. Skal straks grille nå, det blir digg.

  Skjer ikke så mye mer i dag egentlig, men tenkte jeg skulle prøve å få til et innlegg med mening til tross for det, haha.

  Et glass med iskald iste gjorde utrolig godt! 

 • 0

  Jeg heter Inger Marie, er 18 år og bor på et lite sted som heter Fåset, ikke så langt unna Tynset. Her bor jeg med kjæresten min og broren hans. På fritida driver jeg litt med volleyball, men har bare blitt mindre og mindre i det siste. Har for tiden sommerjobb på Aukrustsenteret på Alvdal og trives veldig godt der.

  Jeg ble ferdig med Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag nå i vår, og har søkt på Vg2 ambulansearbeiderfag og står på 6. plass på venteliste. For ca. en uke siden søkte jeg på påbygg, så da står jeg på venteliste der også. Regner med at jeg ikke kommer inn på noen av delene, så jeg kommer sannsynligvis til å jobbe videre til høsten. Hvor? Det vet jeg ikke enda.

  Har 3 søsken, halvsøsken. En søster på 3 år og to brødre på 13 og 41 år. Så vi er mer eller mindre attpåklatter alle sammen.

  Jeg har vært sammen med kjæresten min siden 17. august 2013, så vi har snart vært sammen i 1 år. Vi flyttet sammen i slutten av Oktober i fjor, og trives fortsatt veldig godt som samboere. • 0

  Zalando finner du massevis av tøffe klær, bager, vesker, sko ++! Nå er det opptil 70% avslag der, så hvis du trenger noe nytt til høsten, løp og kjøp! Jeg kjøpte min veske der som jeg brukte på skolen i noen måneder, den er utrolig praktisk. Den er dessverre ikke til salgs lenger, men jeg selger min for 249,- nypris er 499,-

  Fordeler

  • Gratis frakt og retur
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis kundeservice

   

  Mine favoriter  Er såå mye mer fint der, gå inn og sjekk det ut!

 • 0

  Det ble veldig sent i går, satt og så på serie langt utover kvelden, så det var godt å sove litt i dag. Skal straks spise pannekaker og bacon, også dra til Tynset for å handle litt til i kveld. Merker veldig godt at jeg har kommet hjem. Det var skikkelig digg å våkne i sin egen seng, gå på badet og ordne seg og kjenne lukta av pannekaker <3 Thomas lager alltid så god frokost! Han er liksom kokken her i huset, hihi.

  Home sweet home <3  Litt småtrøtt enda, haha

 • 0

  Da er alt pakket ut, og resten av kvelden skal nytes med nudler, cola og serier på Netflix. Ha en fortsatt fin kveld, alle sammen!

 • 0

  Hei! Da har vi endelig kommet hjem igjen. Har hatt en kjempefin tur innom Bø sommerland, Sandefjord, Kragerø og Tusenfryd. Må si jeg er veldig klar for å komme inn i rutiner igjen. Akkurat nå sitter jeg bare og slapper av før jeg etterhvert skal ta meg en lang, varm dusj, lage nudler og se på serie <3

  Er utrolig sliten, og det kjennes på kroppen at det har vært en bra dag i dag. Fikk prøvd alt vi ville, unntatt spøkelseshuset fordi det var så lang kø..  Haha, måtte bare ta bilde i den her. Det var litt småkleint å stå sånn når andre folk sto og så på, så ansiktsuttrykket mitt ble ikke helt som planlagt..

  Det var skikkelig varmt, så vi kjøpte oss slush for å kjøle oss ned litt.

  Guttene ville ta Speedmonster en gang til før vi dro, så da satt jeg og slappet av i mens med sukkerspinn. Det er jo viktig å få meg seg når man er i Tusenfryd <3

   

  Nå skal jeg nyte resten av helga og lade opp til en ny uke med jobb igjen. I morgen skal vi feire bursdagen til Thomas, det blir saker!

 • 0

  Nå er det opptil 70% rabatt hos Bubbleroom! Det finnes masse kult der, så løp og kjøp. 
  Fant også en superfin kjole som jeg har utrolig lyst på!

 • 0

  Hei! Da har vi kommet til den siste kvelden her i Kragerø. Har storkost meg, møtt nye mennesker, spist god mat, spilt enda mer monopol, badet, solt meg og ikke minst slappet av. Kjenner det blir godt å komme hjem, vaske klær og sove i min egen seng. Savner også rutiner faktisk, stå opp, gå på jobb, komme hjem, spise middag og ta livet med ro. Det er kjempedeilig med ferie, men det er godt å komme hjem også.

  Her er bilder fra badeplassen vi var på i går, og i dag.

  Det var også et basseng for de minste der, så dette stedet er beregnet for alle aldersgrupper!

  Nå sitter vi og ser film og bare slapper av. Håper alle fortsatt nyter sommer'n!

 • 0

  Akkurat nå har La Redoute stort salg på opptil 70% rabatt! Og i tillegg er det fri frakt når du handler for minst 500kr. Dette gjelder kun t.o.m søndag. Her er noe av det jeg kunne tenkt meg.

  De har også mye annet fint som ikke er på salg, verdt å ta en tur innom!

 • 0

  Hei! Da har vi våknet etter første natt i Kragerø. Vi kom ganske tidlig i går, så vi rakk å gjøre litt før det ble mørkt. Først dro vi til et badested litt borti her som var kjempefint! Glemte selvfølgelige kamera, så det ble ingen bilder, men kan ta noen i dag hvis vi skal dit igjen. På kvelden spiste vi middag, hjemmelaget endelig! Har gått i grillmat i en uke nå, så det var digg å spise noe ordentlig mat. Etterpå spilte vi monopol, haha. 

  Nå har vi nettopp stått opp, spist litt og skal straks ut og nyte finværet. • 0

  Hei! Har ikke fått skrevet noe fra Sandefjord, men her kommer det.

  Vi kom dit torsdag kveld og brukte kvelden på å grille, spille monopol og slappe av. Broren til Thomas kom på lørdag med toget, så da dro vi til byen og shoppa og spiste mat. Dagene har stort sett gått med til å slappe av og bare ta livet med ro. Vi har bada, solt oss, shoppa, spist god mat og kost oss. Thomas hadde bursdag på mandag, så da dro vi til Skien og kjørte gokart og spiste kebab.  Bukse fra ONLY, 300kr

  Bukse fra ONlY, 300kr

  Bukse fra H&M, 75kr

  Bukse fra H&M, 75kr

   
  Nå har vi kommet til Kragerø og er her og besøker noen venner. Har også møtt mamma, stefaren min, broren min og søstra mi, og her skal vi være til turen går videre til Tusenfryd på fredag også hjem til Tynset.

 • 0

  Hei! Først vil jeg si at vi hadde det kjempekoselig i går. På ettermiddagen grilla vi og lit utpå kvelden spilte vi monopol. Da vi var ferdig fikk vi lyst på noe å spise, så da ble det ost, kjeks og Breakout Kings.

   

  Når har vi nesten pakket ferdig og er snart klar for en ny dag i parken. Etterpå går turen til Sandefjord der vi skal tilbringe resten av ferien. Det er ikke noe nett der, men jeg håper jeg får blogga litt likevel. Håper alle har en fin sommer, kos dere videre!

 • 0

  Hei!

  I dag har vi vært i Bø sommerland, det var kjempegøy! Sola skinte hele dagen, så det var skikkelig digg å bade i det fine været. Tok ikke så mange bilder, vanskelig å gå rundt med et kamera når du ikke har noen til å passe på det. Men noen ble det.


  Fint med søppel i bakgrunnen, haha.


  Maaat <3 Indisk tikka masala, kjempegodt!

   

  Har også shoppa litt i dag. Det var faktisk salg på nesten alle butikkene i området her, så den var vi heldig med.  Topp fra Cubus, 49kr.  Veske kjøpt på Parfymelle, 209kr.

   

  Nå står grilling og mer monopol for tur, snakkes!

 • 0

  Hei!

  Nelly.com har så utrolig mye kult for tiden! Har lagret flere plagg, og ser de bare blir utsolgt en etter en. Her er noen av mine favoritter.

   
   

  Hadde egentlig mange flere, men alt er dessverre utsolgt.

  Vil absolutt anbefale de! Gratis frakt, rask levering og ikke minst varer med bra kvalitet. Jeg er kjempefornøyd med denne nettsiden!

  Hvis du bruker koden EXTRA20 får du 20% ekstra rabatt!!

 • 0

  Hei :-)

  Nå har jeg og kjæresten min kommet frem til et hotell i Bø, spist pizza på Fjoset, spilt monopol og sitter nå på rommet og slapper av. Planen for morgendagen er å ta en tur til Bø sommerland. Har aldri vært der før, så det blir gøy! Har også tenkt oss til Sandefjord og Tusenfryd i løpet av ferien, og kanskje en liten tur til Sverige og Kragerø om vi rekker det.

   

  GOD SOMMER! :-)

 • 0

  Når man blir dumpa er det lett å falle ned i et hull man ikke klarer å komme seg ut av. Gutten du trodde du skulle få så mange minner sammen med og som du skulle være med for alltid. Du tror du har funnet gutten i ditt liv og tenker at det ikke er noen andre gutter i hele verden som eksisterer lenger, bare han. Det er en herlig følelse, helt til det tar slutt. Han dumper deg og alle forhåpninger forsvinner. Du dør innvendig. Du klarer ikke se på andre gutter, for den eneste som er i tankene dine er han. 

  29766_397893759029_6382180_n_large
  //weheartit

  Kan ikke si jeg har masse erfaring innen dette området, men sier ikke at jeg ikke har det heller. Når du sikler etter en gutt kjempelenge selv om du vet at du aldri kan få han føler du at du bare har lyst til å grave deg ned. Du håper på at et mirakel skal skje og at denne gutten skal like deg. Hver gang han liker en annen jentes bilde eller status på facebook blir du skikkelig sjalu og du får lyst til å gråte.

  X_6fc452ac_large
  //weheartit

  Er så utrolig vanskelig, alt sammen. Ungdomstida er den verste tida i livet, samtidig den beste. Når det går oppover, går det virkelig oppover. Men når det går nedover, blir alt dritt og du faller - langt. Det er da det er godt å ha venner rundt seg som støtter deg og som du kan snakke med.

 • 0

  Noen ganger går ikke ting som man hadde tenkt. Før man vet ordet av det blir alt snudd på hodet og det blir et mareritt uten like. Det ble det hvertfall for meg. Alt kom brått på og plutselig var helvette løs. Mammaen min som jeg elsker så utrolig høyt kunne ikke lenger være der for meg slik som alltid hadde pleid å være, og jeg og broren min som jeg hadde levd sammen med store deler av livet mitt måtte skilles. Jeg husker den dagen som om det var i går. Da jeg tok farvel med mamma og hun hvisket meg i øret "ta vare på deg sjøl". Det er første gang jeg har sett henne gråte. Tårene mine trillet og på det tidspunktet trodde jeg det aldri skulle stoppe. Pappa sto i døra sammen med faren til broren min og ventet på oss. VI kjørte bort fra huset og hver vår vei. Det verste jeg noen gang har opplevd.

  Ta vare på det du har - før det er for sent!

  I dag har jeg det helt supert. Mamma har gitt meg en lillesøster og hun er der for meg mer enn hun noen gang har vært. Pappa har vært verdens beste og gitt meg all oppmerksomhet og omsorg jeg har følt at jeg har trengt. For dere som ikke vet det har jeg også en eldre bror som ikke er søsken med mine andre. 
  Jeg er utrolig lykkelig og lever livet så bra som jeg får til som ungdommer på min alder skal gjøre. 


  Søsteren og broren min <3 elsker dem så ubeskrivelig høyt!

 • 0

  I et år har jeg gått rundt med tanker og følelser jeg aldri trodde skulle forsvinne. Uansett hvor hardt jeg prøvde for å få alt bort, ble det bare verre. Det kjentes ut som at jeg aldri skulle klare å gi slipp og gå videre. Så skjer det. Det føles som om noen har kuttet tråden jeg alltid hadde trodd var for sterk til å kuttes. Det gikk utrolig fort, og jeg skjønner fortsatt ikke at det her er virkelig. Føler meg mye lettere og klarer mye mer enn jeg gjorde før. Alt forandret seg, og jeg finner ikke en eneste negativ ting ved det. Helt utrolig. Det er som om det som har holdt meg nede har gitt slipp og latt meg være i fred. 

  Før var alt det vonde innelåst i tankene mine, men nå har jeg endelig funnet nøkkelen for å låse opp og slippe alt ut. Høres helt på trynet ut, men det er den beste måten å beskrive det her på. Og denne nøkkelen tror jeg ikke at jeg skal ta forgitt.

  denne gangen skal jeg ta vare på det jeg har, før det er for sent.

 • 0

  Å være seg sjøl er ikke alltid like lett. Man blir påvirka av dem rundt seg hver dag, på en eller annen måte. Det kan være skrivemåten eller rett og slett hvordan folk kler seg. Man finner alltid noe ved en annen person som man liker. Man tenker at man må ha det og det for å ikke føle seg utafor. Men det er også mange som klarer å være seg sjøl, selv om andre snakker dritt om det. Det er de jeg beundrer mest. De som klarer å se bort fra det andre gjør og heller tenke på hva en selv har lyst til. De som kler seg som de vil og gir faen i andres meninger. De som gjør hva de vil, lever livet og lar være å bruke tid på å bry seg om hva andre gjør og har på seg osv. 

  Hver enkel person er noe for seg selv. Enten man vil eller ikke. Ingen, absolutt ingen, er like. Alle er spesielle på sin egen måte, men ikke alle klarer å se like positivt på det. Man kommer alltid til å ønske at man var litt annerledes. Sånn er det også for dem folk flest tror er perfekt. 


  såååå fjortis

 • 0

  Kos

  Da blir det vannmelon og film! Koos. Tror dette er den tredje gangen jeg ser "Colombiana", utrolig bra! :D

 • 0

  Folk som tror de er mye bedre enn alle andre. Det verste jeg vet. Folk som står ved inngangen til en butikk eller noe og ser på deg og ler når du går forbi, fordi du kanskje skiller deg ut. Det er mye lettere å gå forbi noen som er sånn når du går sammen med noen, men alene er dette helt jævlig.

  Å gjøre den samme feilen gang på gang. Jeg gjør noe, men gjør det på feil måte og tenker at da gjør jeg det riktig neste gang. Men når "neste gang" kommer, gjør jeg den samme feilen igjen.. irriterende.

  Å stole på noen som faktisk går bak ryggen din. Du stoler på en person, forteller h*n alt og føler at denne personen virkelig er en ekte venn. Etterhvert viser det seg at h*n er falsk og har gått bak ryggen din hele veien. 

  Å gå lenge uten å tenke at man noen gang kommer frem. Hvis du går i fjellet, og tenker at "deer er toppen, endelig!", så kommer du på denne toppen, og det viser seg at det er enda en topp. Og sånn fortsetter det..

  Å tenke på å gjøre noe, også glemme det like etter. Haha, er ofte jeg tenker "det må jeg gjøre nå før jeg glemmer det", så går jeg inn på et rom, også glemmer jeg det med en gang. 

  min kjære søster står for ansiktsutrykket i denne sammenhengen.

 • 0

  Å føle at man ikke er bra nok er noe av det verste som fins. når det kommer til både personlighet og utseende. Følelsen av å være for tynn, for feit, for lav, for høy eller for stygg er helt jævlig. At man ikke klarer å gå ute uten å føle at man blir beglodd og tenkt stygt om er noe dritt. Man tenker kanskje "tørs jeg å gå inn der? itilfelle den og den sitter der..." fordi du tror de vil se på deg og tenke stygt om deg. 

  Det blir vanskelig å kjøpe klær fordi man ikke vet om andre kommer til å like det man kjøper, og man bruker ekstra lang tid på morgenen for å finne klær man kanskje klarer å gå i uten å føle seg totalt mislykket. Det er utrolig mange som har det sånn, til og med de man tror er helt perfekt.

  Å dusje offentlig er også et problem for mange. Man dropper gymen, sier man er syk eller har vondt, fordi man ikke tørs å dusje sammen med de andre etterpå. Eller man lar være å dusje etter gymen. Man ser på de andre og tenker "å, sånn mage skulle jeg hatt" eller "så brun ville jeg vært". Men sånn har faktisk de fleste det. Ser du noe på en annen som du synes så bra ut, skulle du kanskje ønske du hadde det selv?

  Ingen er perfekte, sånn er det bare.

  C0a4cd86f41ffd46bbec0c6e8e1f5bcf_large

 • Inger Marie

  Hei! Jeg heter Inger Marie, er 18 år og blogger om hverdagen min. Hvis dere har noen spørsmål, kan dere kontakte ingermarieblogg@hotmail.com

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde