Inger Marie -
Hjem Add Om meg Facebook

0

TING SOM IRRITERER MEG

Folk som tror de er mye bedre enn alle andre. Det verste jeg vet. Folk som står ved inngangen til en butikk eller noe og ser på deg og ler når du går forbi, fordi du kanskje skiller deg ut. Det er mye lettere å gå forbi noen som er sånn når du går sammen med noen, men alene er dette helt jævlig.

Å gjøre den samme feilen gang på gang. Jeg gjør noe, men gjør det på feil måte og tenker at da gjør jeg det riktig neste gang. Men når "neste gang" kommer, gjør jeg den samme feilen igjen.. irriterende.

Å stole på noen som faktisk går bak ryggen din. Du stoler på en person, forteller h*n alt og føler at denne personen virkelig er en ekte venn. Etterhvert viser det seg at h*n er falsk og har gått bak ryggen din hele veien. 

Å gå lenge uten å tenke at man noen gang kommer frem. Hvis du går i fjellet, og tenker at "deer er toppen, endelig!", så kommer du på denne toppen, og det viser seg at det er enda en topp. Og sånn fortsetter det..

Å tenke på å gjøre noe, også glemme det like etter. Haha, er ofte jeg tenker "det må jeg gjøre nå før jeg glemmer det", så går jeg inn på et rom, også glemmer jeg det med en gang. 

min kjære søster står for ansiktsutrykket i denne sammenhengen.

 • 3

  Å FØLE AT MAN IKKE ER BRA NOK

  Å føle at man ikke er bra nok er noe av det verste som fins. når det kommer til både personlighet og utseende. Følelsen av å være for tynn, for feit, for lav, for høy eller for stygg er helt jævlig. At man ikke klarer å gå ute uten å føle at man blir beglodd og tenkt stygt om er noe dritt. Man tenker kanskje "tørs jeg å gå inn der? itilfelle den og den sitter der..." fordi du tror de vil se på deg og tenke stygt om deg. 

  Det blir vanskelig å kjøpe klær fordi man ikke vet om andre kommer til å like det man kjøper, og man bruker ekstra lang tid på morgenen for å finne klær man kanskje klarer å gå i uten å føle seg totalt mislykket. Det er utrolig mange som har det sånn, til og med de man tror er helt perfekt.

  Å dusje offentlig er også et problem for mange. Man dropper gymen, sier man er syk eller har vondt, fordi man ikke tørs å dusje sammen med de andre etterpå. Eller man lar være å dusje etter gymen. Man ser på de andre og tenker "å, sånn mage skulle jeg hatt" eller "så brun ville jeg vært". Men sånn har faktisk de fleste det. Ser du noe på en annen som du synes så bra ut, skulle du kanskje ønske du hadde det selv?

  Ingen er perfekte, sånn er det bare.

  C0a4cd86f41ffd46bbec0c6e8e1f5bcf_large

 • Inger Marie

  Hverdag. Tanker. Meninger. Bilder. Tidsfordriv.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits