Inger Marie -
Hjem Add Om meg Facebook

0

MINE FREMTIDSPLANER

God morgen! Nå er jeg straks på tur på jobb, men tenkte å skrive litt først.

Hva jeg vil bli når jeg er ferdig på skolen har vært usikkert for meg i mange år. Har vært inne på tanken om alt fra barnehagetante, frisør, reiselivsmedarbeider, resepsjonist, ambulansearbeider, ridelærer, butikkmedarbeider, skuespiller, modell, advokat osv. Noen alternativer er litt mer gjennomførbar enn andre. Har nå tatt utdanning slik at jeg kan bli lærling i f.eks barnehage, sko, SFO osv, men har igjen ombestemt meg. Søkte på Vg2 ambulansearbeider, men står på venteliste der, så da søkte jeg på påbygg, men står på venteliste der også fordi jeg søkte etter fristen. Neste år kommer jeg til å søke på påbygg, for nå er jeg nesten sikker på at jeg vet hva jeg vil bli. Sykepleier. Når jeg er ferdig utdannet som det kommer jeg kanskje til å ta videre utdanning som barnesykepleier eller jordmor, men det får jeg se nærmere på når den tid kommer. Håper ihvertfall jeg har tatt riktig valg denne gangen, og det tror jeg at jeg har gjort!

Hvis dere lurer på noe, ikke nøl med å spørre! Jeg har allerede fått en del spørsmål angående dette, men syntes ikke jeg var klar for å svare på det. Men her har dere altså oversikt.Litt skarp sol, haha.

 • 2

  SPØRSMÅLSRUNDE

  Hei! Fikk spørsmål om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, og det går vel an. Svarer i slutten av uka.

 • 2

  HÅRKUR

  Hei! Har farget håret mitt ganske mange ganger, så det begynner å bli veldig slitt. Har lenge hatt lyst til å prøve hårkur, og det gjorde jeg for en stund siden, men følte ikke den virket som jeg håpet på. Den har stått i skapet her lenge nå, og i går gjorde jeg et nytt forsøk. Forrige gang tror jeg jeg sov med den, men denne gangen hadde jeg den i i kun 5-10 min før jeg vasket den ut etterpå. Føler den virker litt bedre enn forrige gang, faktisk! Håret mitt er veldig glatt i dag, ihvertfall.

   


  Den er fra Haircare. Vet ikke hvor den er kjøpt, for jeg fikk den av mamma 

 • 0

  TILBAKE TIL RUTINER

  Hei! I dag begynte jeg på jobb igjen, og det kjentes da jeg kom hjem. Fyy, så sliten jeg var. Ikke bare fordi jeg ikke har jobba på 2 uker, men også fordi det var veldig mange kunder innom idag. Det har gått i ett omtrent hele dagen. Så når jeg kom hjem ca. 16.45 sovna jeg på sofaen og sov til nå. Var utrolig godt, kjenner jeg. Skal straks grille nå, det blir digg.

  Skjer ikke så mye mer i dag egentlig, men tenkte jeg skulle prøve å få til et innlegg med mening til tross for det, haha.

  Et glass med iskald iste gjorde utrolig godt! 

 • 2

  OM MEG

  Jeg heter Inger Marie, er 21 år og bor på i en hybelleilighet på Tynset.

  Jeg er for tiden lærling i kontor- og administrasjonsfaget i Alvdal kommune, i tillegg til 2 andre småjobber.

  Har 3 søsken, halvsøsken. En søster på 6 år og to brødre på 16 og 44 år. Så vi er mer eller mindre attpåklatter alle sammen.

 • 2

  NOE NYTT TIL SKOLESTART?

  Zalando finner du massevis av tøffe klær, bager, vesker, sko ++! Nå er det opptil 70% avslag der, så hvis du trenger noe nytt til høsten, løp og kjøp! Jeg kjøpte min veske der som jeg brukte på skolen i noen måneder, den er utrolig praktisk. Den er dessverre ikke til salgs lenger, men jeg selger min for 249,- nypris er 499,-

  Fordeler

  • Gratis frakt og retur
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Gratis kundeservice

   

  Mine favoriter  Er såå mye mer fint der, gå inn og sjekk det ut!

 • 0

  GOD MORGEN

  Det ble veldig sent i går, satt og så på serie langt utover kvelden, så det var godt å sove litt i dag. Skal straks spise pannekaker og bacon, også dra til Tynset for å handle litt til i kveld. Merker veldig godt at jeg har kommet hjem. Det var skikkelig digg å våkne i sin egen seng, gå på badet og ordne seg og kjenne lukta av pannekaker <3 Thomas lager alltid så god frokost! Han er liksom kokken her i huset, hihi.

  Home sweet home <3  Litt småtrøtt enda, haha

 • 0

  NUDLER, COLA & NETFLIX

  Da er alt pakket ut, og resten av kvelden skal nytes med nudler, cola og serier på Netflix. Ha en fortsatt fin kveld, alle sammen!

 • 0

  ENDELIG HJEMME

  Hei! Da har vi endelig kommet hjem igjen. Har hatt en kjempefin tur innom Bø sommerland, Sandefjord, Kragerø og Tusenfryd. Må si jeg er veldig klar for å komme inn i rutiner igjen. Akkurat nå sitter jeg bare og slapper av før jeg etterhvert skal ta meg en lang, varm dusj, lage nudler og se på serie <3

  Er utrolig sliten, og det kjennes på kroppen at det har vært en bra dag i dag. Fikk prøvd alt vi ville, unntatt spøkelseshuset fordi det var så lang kø..  Haha, måtte bare ta bilde i den her. Det var litt småkleint å stå sånn når andre folk sto og så på, så ansiktsuttrykket mitt ble ikke helt som planlagt..

  Det var skikkelig varmt, så vi kjøpte oss slush for å kjøle oss ned litt.

  Guttene ville ta Speedmonster en gang til før vi dro, så da satt jeg og slappet av i mens med sukkerspinn. Det er jo viktig å få meg seg når man er i Tusenfryd <3

   

  Nå skal jeg nyte resten av helga og lade opp til en ny uke med jobb igjen. I morgen skal vi feire bursdagen til Thomas, det blir saker!

 • 0

  SALG HOS BUBBLEROOM

  Nå er det opptil 70% rabatt hos Bubbleroom! Det finnes masse kult der, så løp og kjøp. 
  Fant også en superfin kjole som jeg har utrolig lyst på!

 • 0

  SISTE KVELD I KRAGERØ

  Hei! Da har vi kommet til den siste kvelden her i Kragerø. Har storkost meg, møtt nye mennesker, spist god mat, spilt enda mer monopol, badet, solt meg og ikke minst slappet av. Kjenner det blir godt å komme hjem, vaske klær og sove i min egen seng. Savner også rutiner faktisk, stå opp, gå på jobb, komme hjem, spise middag og ta livet med ro. Det er kjempedeilig med ferie, men det er godt å komme hjem også.

  Her er bilder fra badeplassen vi var på i går, og i dag.

  Det var også et basseng for de minste der, så dette stedet er beregnet for alle aldersgrupper!

  Nå sitter vi og ser film og bare slapper av. Håper alle fortsatt nyter sommer'n!

 • 2

  LA REDOUTE

  Akkurat nå har La Redoute stort salg på opptil 70% rabatt! Og i tillegg er det fri frakt når du handler for minst 500kr. Dette gjelder kun t.o.m søndag. Her er noe av det jeg kunne tenkt meg.

  De har også mye annet fint som ikke er på salg, verdt å ta en tur innom!

 • 0

  KRAGERØ

  Hei! Da har vi våknet etter første natt i Kragerø. Vi kom ganske tidlig i går, så vi rakk å gjøre litt før det ble mørkt. Først dro vi til et badested litt borti her som var kjempefint! Glemte selvfølgelige kamera, så det ble ingen bilder, men kan ta noen i dag hvis vi skal dit igjen. På kvelden spiste vi middag, hjemmelaget endelig! Har gått i grillmat i en uke nå, så det var digg å spise noe ordentlig mat. Etterpå spilte vi monopol, haha. 

  Nå har vi nettopp stått opp, spist litt og skal straks ut og nyte finværet. • 4

  SANDEFJORD

  Hei! Har ikke fått skrevet noe fra Sandefjord, men her kommer det.

  Vi kom dit torsdag kveld og brukte kvelden på å grille, spille monopol og slappe av. Broren til Thomas kom på lørdag med toget, så da dro vi til byen og shoppa og spiste mat. Dagene har stort sett gått med til å slappe av og bare ta livet med ro. Vi har bada, solt oss, shoppa, spist god mat og kost oss. Thomas hadde bursdag på mandag, så da dro vi til Skien og kjørte gokart og spiste kebab.  Bukse fra ONLY, 300kr

  Bukse fra ONlY, 300kr

  Bukse fra H&M, 75kr

  Bukse fra H&M, 75kr

   
  Nå har vi kommet til Kragerø og er her og besøker noen venner. Har også møtt mamma, stefaren min, broren min og søstra mi, og her skal vi være til turen går videre til Tusenfryd på fredag også hjem til Tynset.

 • 0

  DAGEN I DAG

  Hei! Først vil jeg si at vi hadde det kjempekoselig i går. På ettermiddagen grilla vi og lit utpå kvelden spilte vi monopol. Da vi var ferdig fikk vi lyst på noe å spise, så da ble det ost, kjeks og Breakout Kings.

   

  Når har vi nesten pakket ferdig og er snart klar for en ny dag i parken. Etterpå går turen til Sandefjord der vi skal tilbringe resten av ferien. Det er ikke noe nett der, men jeg håper jeg får blogga litt likevel. Håper alle har en fin sommer, kos dere videre!

 • 1

  BØ SOMMERLAND

  Hei!

  I dag har vi vært i Bø sommerland, det var kjempegøy! Sola skinte hele dagen, så det var skikkelig digg å bade i det fine været. Tok ikke så mange bilder, vanskelig å gå rundt med et kamera når du ikke har noen til å passe på det. Men noen ble det.


  Fint med søppel i bakgrunnen, haha.


  Maaat <3 Indisk tikka masala, kjempegodt!

   

  Har også shoppa litt i dag. Det var faktisk salg på nesten alle butikkene i området her, så den var vi heldig med.  Topp fra Cubus, 49kr.  Veske kjøpt på Parfymelle, 209kr.

   

  Nå står grilling og mer monopol for tur, snakkes!

 • 1

  ØNSKELISTE

  Hei!

  Nelly.com har så utrolig mye kult for tiden! Har lagret flere plagg, og ser de bare blir utsolgt en etter en. Her er noen av mine favoritter.

   
   

  Hadde egentlig mange flere, men alt er dessverre utsolgt.

  Vil absolutt anbefale de! Gratis frakt, rask levering og ikke minst varer med bra kvalitet. Jeg er kjempefornøyd med denne nettsiden!

  Hvis du bruker koden EXTRA20 får du 20% ekstra rabatt!!

 • 0

  FERIE!

  Hei :-)

  Nå har jeg og kjæresten min kommet frem til et hotell i Bø, spist pizza på Fjoset, spilt monopol og sitter nå på rommet og slapper av. Planen for morgendagen er å ta en tur til Bø sommerland. Har aldri vært der før, så det blir gøy! Har også tenkt oss til Sandefjord og Tusenfryd i løpet av ferien, og kanskje en liten tur til Sverige og Kragerø om vi rekker det.

   

  GOD SOMMER! :-)

 • Inger Marie

  Hverdag. Tanker. Meninger. Bilder. Tidsfordriv.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits