Inger Marie -
Hjem Add Om meg Facebook

0

GÅR VIDERE, SNAKK MED NOEN - DET HJELPER

Når man blir dumpa er det lett å falle ned i et hull man ikke klarer å komme seg ut av. Gutten du trodde du skulle få så mange minner sammen med og som du skulle være med for alltid. Du tror du har funnet gutten i ditt liv og tenker at det ikke er noen andre gutter i hele verden som eksisterer lenger, bare han. Det er en herlig følelse, helt til det tar slutt. Han dumper deg og alle forhåpninger forsvinner. Du dør innvendig. Du klarer ikke se på andre gutter, for den eneste som er i tankene dine er han. 

29766_397893759029_6382180_n_large
//weheartit

Kan ikke si jeg har masse erfaring innen dette området, men sier ikke at jeg ikke har det heller. Når du sikler etter en gutt kjempelenge selv om du vet at du aldri kan få han føler du at du bare har lyst til å grave deg ned. Du håper på at et mirakel skal skje og at denne gutten skal like deg. Hver gang han liker en annen jentes bilde eller status på facebook blir du skikkelig sjalu og du får lyst til å gråte.

X_6fc452ac_large
//weheartit

Er så utrolig vanskelig, alt sammen. Ungdomstida er den verste tida i livet, samtidig den beste. Når det går oppover, går det virkelig oppover. Men når det går nedover, blir alt dritt og du faller - langt. Det er da det er godt å ha venner rundt seg som støtter deg og som du kan snakke med.

 • 2

  DEN VERSTE DAGEN I HELE MITT LIV

  Noen ganger går ikke ting som man hadde tenkt. Før man vet ordet av det blir alt snudd på hodet og det blir et mareritt uten like. Det ble det hvertfall for meg. Alt kom brått på og plutselig var helvette løs. Mammaen min som jeg elsker så utrolig høyt kunne ikke lenger være der for meg slik som alltid hadde pleid å være, og jeg og broren min som jeg hadde levd sammen med store deler av livet mitt måtte skilles. Jeg husker den dagen som om det var i går. Da jeg tok farvel med mamma og hun hvisket meg i øret "ta vare på deg sjøl". Det er første gang jeg har sett henne gråte. Tårene mine trillet og på det tidspunktet trodde jeg det aldri skulle stoppe. Pappa sto i døra sammen med faren til broren min og ventet på oss. VI kjørte bort fra huset og hver vår vei. Det verste jeg noen gang har opplevd.

  Ta vare på det du har - før det er for sent!

  I dag har jeg det helt supert. Mamma har gitt meg en lillesøster og hun er der for meg mer enn hun noen gang har vært. Pappa har vært verdens beste og gitt meg all oppmerksomhet og omsorg jeg har følt at jeg har trengt. For dere som ikke vet det har jeg også en eldre bror som ikke er søsken med mine andre. 
  Jeg er utrolig lykkelig og lever livet så bra som jeg får til som ungdommer på min alder skal gjøre. 


  Søsteren og broren min <3 elsker dem så ubeskrivelig høyt!

 • 2

  UTROLIG HVOR FORT TING FORANDRER SEG

  I et år har jeg gått rundt med tanker og følelser jeg aldri trodde skulle forsvinne. Uansett hvor hardt jeg prøvde for å få alt bort, ble det bare verre. Det kjentes ut som at jeg aldri skulle klare å gi slipp og gå videre. Så skjer det. Det føles som om noen har kuttet tråden jeg alltid hadde trodd var for sterk til å kuttes. Det gikk utrolig fort, og jeg skjønner fortsatt ikke at det her er virkelig. Føler meg mye lettere og klarer mye mer enn jeg gjorde før. Alt forandret seg, og jeg finner ikke en eneste negativ ting ved det. Helt utrolig. Det er som om det som har holdt meg nede har gitt slipp og latt meg være i fred. 

  Før var alt det vonde innelåst i tankene mine, men nå har jeg endelig funnet nøkkelen for å låse opp og slippe alt ut. Høres helt på trynet ut, men det er den beste måten å beskrive det her på. Og denne nøkkelen tror jeg ikke at jeg skal ta forgitt.

  denne gangen skal jeg ta vare på det jeg har, før det er for sent.

 • 0

  VÆR DEG SJØL, DU

  Å være seg sjøl er ikke alltid like lett. Man blir påvirka av dem rundt seg hver dag, på en eller annen måte. Det kan være skrivemåten eller rett og slett hvordan folk kler seg. Man finner alltid noe ved en annen person som man liker. Man tenker at man må ha det og det for å ikke føle seg utafor. Men det er også mange som klarer å være seg sjøl, selv om andre snakker dritt om det. Det er de jeg beundrer mest. De som klarer å se bort fra det andre gjør og heller tenke på hva en selv har lyst til. De som kler seg som de vil og gir faen i andres meninger. De som gjør hva de vil, lever livet og lar være å bruke tid på å bry seg om hva andre gjør og har på seg osv. 

  Hver enkel person er noe for seg selv. Enten man vil eller ikke. Ingen, absolutt ingen, er like. Alle er spesielle på sin egen måte, men ikke alle klarer å se like positivt på det. Man kommer alltid til å ønske at man var litt annerledes. Sånn er det også for dem folk flest tror er perfekt. 


  såååå fjortis

 • 0

  KOS

  Da blir det vannmelon og film! Koos. Tror dette er den tredje gangen jeg ser "Colombiana", utrolig bra! :D

 • Inger Marie

  Hverdag. Tanker. Meninger. Bilder. Tidsfordriv.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits