Inger Marie -
Hjem Add Meg Til salgs

4

1. Varm opp vippetangen i bh'en.
Om du legger vippetangen i bh'en noen minutter eller varmer den med hårføner i noen sekunder skal den krølle vippene dine både lettere og og bedre.

 

2. Pudre leppestiften på plass.
Mange vet kanskje at den lønner seg å legge f.eks et tørk av toalettpapir mellom leppene og knipe de sammen, slik at litt av leppestiften smitter over på papiret. Dette gir leppene en mer naturlig look. Et annet tips er å legge et tørk foran leppene og pudre med gjennomsiktig pudder over. Dette skal gjøre at leppestiften fester seg bedre til leppene og du slipper at den gnis utover eller fester seg til tennene.

 

3. Hvordan legge concealer?
Dette har jeg aldri testet ut, men jeg kommer til å gjøre det. Jeg har slitt med blå ringer under øynene og poser så lenge jeg kan huske. Da er det lurt og legge concealer som en trekant under øynene, fyll med litt mer concealer om det trengs og klem det forsiktig utover, pass på å ikke gni det utover. Bruk helst en børste også.
"Et godt tips når det kommer til å legge concealer under øynene er å bruke en beauty blender (svamp). Det har blitt en redning for meg og jeg synes det er enda enklere enn sminkebørste da det ofte ender med at jeg drar alt rundt" - kommentar fra leser på bloggen jeg kopierte innlegget fra.


Bildet er kopiert.

4. Tørrshampo
Mange jenter, inkludert meg, er opptatt av håret sitt. Det finnes mange tips for å skåne håret fra å bli tørt frissete. Mange gjør den feilen at de dusjer håret altfor ofte med shampo og balsam, noe som fort kan ødelegge håret. Faktisk, i følge Isabell S. Calderon, daglig leder på Hendrix på Frogner, trenger man ikke dusje håret mer enn én gang i uken. Jeg foretrekker å dusje håret litt oftere enn det, men om man har litt dårlig tid en dag, kan man istedet bruke tørrshampo. Finner man den riktige tørrshampoen ser håret nyvasket og bra ut, man sparer tid, og ikke minst; det skåner både hår og hodebunn.

Hvis du er en av dem som sliter med flatt hår, kan du f.eks spraye litt tørrshampo i håret før du legger deg. Når man beveger og gnir seg opp mot puten når man sover, gjør dette at man våkner opp med volum i håret og du har heller ikke de typiske hvite flekkene i hodebunnen etter sprayen.

5. Fyldige og lengre vipper
Denne er kanskje ikke så ny, men for dere som ikke har hørt det før; babypudder og mascara er mirakelmiksturen for fyldige vipper. De fleste jenter drømmer om fyldige, lange vipper for en sexy look, og ved hjelp av litt babypulver skal man få akkurat det. Legg et lag med mascara som vanlig og bruk en q-tips for å smøre litt babypulver utover vippene, fra rot til spiss. Før på nok et lag med mascara, og ta-daa - fyldige og lengre vipper.

Et annet godt tips er å bruke et bankkort eller et annet kort til å dra opp og stramme øyelokket, slik at du kommer helt inn ved rota med børsten.

 

6. Dobbeltsjekk i bilspeil
Når du er ferdigsminket om morgenen, ta en dobbelsjekk i bilspeil eller lommespeilet når du går til bussen. I utelyset ser du mye tydeligere eventuelle feil du kan ha begått. Det er fort gjort å ikke se skjoller eller små hår som slapp unna pinsetten i det gule lyset på badet.

 

7. Nå er det stopp med neglelakksøl
Om du er som de fleste, inkludert meg, elendig til å ta på neglelakk uten å søle på utsiden av neglene? Et genialt tips er å smøre litt leppepomade rundt neglene før du skal føre på neglelakken. Om du nå søler kan du bare dra det vekk med en q-tips på grunn av fettet i leppepomaden. Utrolig smart!

 

8. Lei av mascara som tørker inn for fort?
Om mascaraen din har tørket, finnes det nå et triks for å gi den nytt liv. Kok opp litt vann og la mascaratuben stå i vannet i minst 5 minutter. Det varme vannet mykgjører mascaraen og vil også fjerne eventuelle klumper.

 

 

Jeg har ikke prøvd noen av disse tipsene, men jeg kommer garantert til å gjøre det. Tipsene er kopiert fra en annen blogg, den finner du her.

 • 0

  Hei! I går hentet jeg verdens søteste lille skapning hjem til meg, en dverghamster! Har alltid hatt lyst på et kjæledyr, så nå er jeg superhappy! :D Har ikke funnet noe navn til henne enda, så forslag mottas med takk.


  Det ble litt dårlig fokus på hamsteren her, men dere får se omtrent hvor stor den er.

 • 1

  Beklager, hadde helt glemt spørsmålsrunden, men her kommer svarene. Jeg var faktisk litt redd jeg skulle få noen frekke spørsmål, har fått inntrykk av at blogg.no har blitt mer og mer som ask, men kanskje jeg tar feil? Håper jeg har svart greit nok, er bare å skrive flere i kommentarfeltet om dere lurer på noe!

  Dine 3 bestevenner for 10 år siden?
  Monika, Malin og Elisabeth var noen av mine beste.

  Bruker du noen hudprodukter?
  Kun en krem jeg kjøpte på Tautra, et kloster på ei øy i Trondheimsfjorden.

  Hvorfor farget du håret svart, var du ikke blond før?
  Ja, jeg var blond før. Det var jeg helt til jeg ble tenåring omtrent. Jeg farget håret svart fordi jeg ville prøve noe nytt. Og jeg syntes det så litt tøft ut.

  Nevn ditt beste minne.
  Da jeg våknet opp ved siden av kjæresten min første natt etter at vi ble sammen. Har flere gode minner også, men det må være det beste 

  Om du får negative kommentarer/sleng på leppa, bryr du deg? Hva sier du evt tilbake?
  Ja, jeg bryr meg altfor mye. Har bedret seg nå i det siste, har sluttet å bry meg ganske mye om hva folk sier om og til meg, faktisk. Før var jeg frekk tilbake, nå vet jeg ikke helt, det kommer litt an på hva kommentaren er egentlig.

  Nevn 3 positive og 3 negative ting om deg selv!
  Det er alltid like vanskelig å svare på dette, men jeg får prøve..
  3 positive: omtenksom, inkluderende og rar.
  3 negative: Lat, til tider ganske frekk og jeg har kort lunte (hvertfall i noen situasjoner).

  Har du smakt på nudler med fotsmak? Og hvis nei, vil du? (Hvorfor/hvorfor ikke)
  Nei, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller. Fordi det sikkert er sykt kvalmt.

  Vil du heller ha en tannpirker hamra i tåa di eller klippe øret ditt for så å spise det frytert?
  Jeg går for tannpirkeren, tror jeg..

  Liker du brune eller hvite gutter? (Hvis du tar hvite, er du rassist)
  Jeg liker den hvite gutten min 

  Silikon i tommelen eller haka? Hvilken hadde du valgt?
  Tommelen. Det vises ikke like godt som i haka.

  Hvis du hadde fått 1 kr for å slikke tåa til en uteligger, ville du ha gjort det eller ikke? (Hvis ikke er du slem)
  Nei takk. 

 • 2

  Hei! I dag kom pakka jeg bestilte for noen dager siden; kamerastativ!!! Har såvidt prøvd det litt og jeg er fornøyd så langt :D  Har hatt lyst på et sånt så lenge jeg kan huske, også kom jeg over det her som var superbillig! Kun 129kr og gratis frakt på Komplett.no. Det blir utrolig lite når du pakker det ned og det veier nesten ingenting, så det er nok ikke noe problem å ha det med seg når man skal ut. Det irker eldig praktisk for deg. Stativet finner du her.

 • 2

  Hei! Ble ikke noe blogging i går fordi jeg ikke fikk tid til det. Hadde kun 3 timer på å spise, dusje og ordne meg til bryllup da jeg kom hjem fra jobb, og vi kom ikke hjem fra bryllupet før sent i går kveld. Hadde en veldig koselig kveld med masse kake og godsaker, bryllupsleker og jeg ble kjent med folk jeg aldri har møtt før. Glemte selvfølgelig kameraet hjemme, så det ble utrolig dårlig kvalitet på bildet..

 • 4

  Hei! Har hatt fri i dag, så har vært på Tynset og handla litt. Bl.a en treningsmatte som jeg har lengtet veldig etter. Tenkte å begynne å trene, men det er så ubehagelig å gjøre det uten noe underlag. Har også planer om å kjøpe meg medlemsskap på Tynset Friskliv etterhvert, men må vente 1 mnd..  I kveld har vi kost oss med taco ♥ har også lagd sjokolademoussé, men vi er så trøtt nå, så den blir nok kveldskos i morgen.

  Håper alle har en fin fredagskveld 

 • Inger Marie

  Hei! Jeg heter Inger Marie, er 18 år og blogger om hverdagen min. Hvis dere har noen spørsmål, kan dere kontakte ingermarieblogg@hotmail.com

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde