Inger Marie -
Hjem Add Om meg Facebook

1

MITT NYE LIV

Det er på tide med forandring. Det siste året har livet mitt bestått av tre ting - jobbe, spise og sove. Det er det slutt på nå.

Jeg skal bli mer aktiv. I dag har jeg vært ute og gått for første gang på kanskje et år eller mer, og det var sååå sykt godt. Var på stolpejakt med ei venninne og søstra mi i kveld, og jeg gleder meg til å ut igjen en tur i morgen.

Jeg skal bruke tiden min mer fornuftig. Mine helger har hittil gått med til ingenting, jeg har stort sett bare vært hjemme og sovet. Men nå skal jeg begynne å besøke familie og venner oftere, jobbe mer og, som sagt, bli mer aktiv. Jeg skal også vurdere hvem jeg vil fortsette å ha i livet mitt, og hvem jeg ikke vil bruke mer tid og krefter på. Det er dessverre sånn at folk ser mer taktikk i å være venn med en person, enn de ser kjemi. Og sånne mennesker trenger ikke jeg.

Jeg skal være en bedre venninne. At jeg har hatt mine utfordringer den siste tida, skal jeg ikke nekte for. Men det betyr ikke at jeg ikke kan være der for bestevenninna mi. Hun som alltid stiller opp for meg når jeg trenger det, og som kjører flere timer for å besøke meg hver helg. Ei sånn venninne har jeg savnet veldig, og nå som jeg har en, skal jeg ta vare på henne. For sånne venninner finnes det ikke mange av. Jeg er uendelig glad i min bestevenn, hvertfall. Og dette bildet var det fineste og mest normale jeg fant av oss, så..
Jeg har mye bra i livet mitt, og du er noe av det beste. Love you.

 • Inger Marie

  Hverdag. Tanker. Meninger. Bilder. Tidsfordriv.

  Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits